Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η Europaper Services είναι μία αντιπροσωπεία χάρτου με δυναμική παρουσία στον χώρο εδώ και πάνω από 20 χρόνια.
Από την ιδρυσή της το 1995, επεκτείνει συνεχώς την παρουσία της εντός Ελλάδας και Ευρώπης, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στον χώρο της εκτύπωσης και της συσκευασίας. Η Europaper Services παρέχει ένα ευρύ φάσμα προιόντων και επαγγελματικών υπηρεσιών και έχει εδραιώσει την θέση της ως αξιόπιστου και αναγνωρισμένου συνεργάτη για τους μεγαλύτερους εμπόρους και επεξεργαστές χάρτου στην Ελλάδα.
Με έδρα την Αθήνα, η εταιρεία αντιπροσωπεύει κορυφαία εργοστάσια παραγωγής χαρτιού στην Ευρώπη και την Ασία. Εκτός από την μεγάλη γκάμα σε brands και paper products, η Europaper προσφέρει στους πελάτες της και εξειδικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες και καθοδήγηση σε θέματα logistics, λειτουργώντας ως συνδετικός κρίκος της εφοδιαστικής αλυσίδας μεταξύ της παραγωγής και του τελικού καταναλωτή.
Το έμπειρο sales team μας δεσμεύεται να σας προσφέρει επαγγελματικές υπηρεσίες και εξειδικευμένη καθοδήγηση, καλύπτωντας όλο το φάσμα χαρτιών εκτύπωσης, specialities, συσκευασίας, προσφέροντας μία ευρεία γκάμα προιόντων και brands.

TOP